Logo

Profil kompanije

Mistral Komerc DOO je kompanija koja posluje na teritoriji Srbije u oblasti poljoprivrede, a prevashodno u oblasti proizvodnje jaja.
Odlikuje se kvalitetom proizvoda, uslugama koje pruža kupcima, odgovornim odnosom prema društvu u kojem posluje, kao i potpunom posvećenošću svih zaposlenih.

Cilj

Cilj Mistral Komerca jeste da bude među vodećim kompanijama u proizvodnji konzumnih jaja i da ostane na toj poziciji, te da održi najviši kvalitet proizvoda, zadovolji potrebe potrošača, implementira najnovije tehnološke inovacije i vodi bezbednu orijentisanu proizvodnju u skladu sa standardima koje poseduje.

Misija

Mistral Komerc DOO nastoji da poslovanje u svakom sektoru bude na najvišem mogućem nivou.

Zadatak

Ključni zadatak firme jeste da se u svakom trenutku obezbedi zadovoljstvo potrošača i kvalitet usluge. To podrazumeva identifikovanje i rešavanje problematičnih tačaka u sistemu, intenziviranje kontakata sa tržištem, razmatranje primedbi, sugestija i njihovo rešavanje.

Kontrola

Kontrola proizvodnog procesa je pod konstantnim stručnim nadzorom u svim fazama proizvodnje. Sve komponente dostavljene od strane dobavljača detaljno se kontrolišu, dok ambalaža za pakovanje mora biti testirana od strane akreditovane laboratorije.

Mistral Komerc DOO je osposobljen da u kampanji primi, osuši i uskladišti cca 12.000t žitarica i to 6.000t u silose i 6.000t u podno skladište.

Danas Mistral Komerc poseduje sledeće proizvodne kapacitete

 • linije za ekstrudiranje sojinog zrna kapaciteta 30t dnevno.

 • linije za ceđenje sojinog ulja i proizvodnju sojine pogače, kapaciteta 25t dnevno.
 • objekta za odgoj mladih nosilja kapaciteta 66.000 u turnusu potpuno automatizovano.
 • objekata za eksploataciju konzumnih nosilja, takođe kompletno opremljenih automatikom, kapaciteta 200.000 koka u turnusu.
 • rashladnih komora za čuvanje i skladištenje robe (jaja), površine 620 kvadratnih metara.
 • Mešaonu za proizvodnju koncentrovane hrane za sve kategorije životinja kapaciteta 120t dnevno.
 • Vlastiti transport za uvrećan, kao i za rinfuzni koncentrat.

 • Transport konzumnih jaja od objekata do sortirnice, udaljene 350m.

 • Nova namenska vozila sa rashladnom opremom za dostavu robe (jaja) do kupca.
 • Magacinske prostore za robu, ambalažu i rasutu robu P=4000m2 povezane saobraćajnicama i glavnim putem.
 • Sortirnicu površine P=400m2 povezanu sa rashladnim komorama i magacinom ambalaže, kapaciteta 40.000 jaja/sat.

Ideja poslovanja Mistral Komerca jeste da, aktivnostima i proizvodima, široj društvenoj zajednici unapređuje i poboljšava kvalitet života. To je jedan od bitnijih uslova za uspešno poslovanje, ali i uspešno i zadovoljno društvo u okviru kojeg Mistral Komerc posluje.

Zbog svega toga, Mistral Komerc nastoji da održava visoke standarde u poslovanju, te na taj način doprinosi unapređenju društva i životne sredine. Danas se Mistral Komerc razvija i raste zajedno sa novim trendovima, dok istovremeno ostaje veran svojim osnovnim kvalitetima.