Logo

PC Proizvodnja konzumnih jaja

Mistral Komerc DOO godišnje proizvede više od 60.000.000 konzumnih jaja.

Firma je poznata po ekspertskoj proizvodnji, visokim standardima higijene i profesionalnim kadrovima što je jedan od važnih uslova za osiguranje kvaliteta.


Sve etape proizvodnje, pakovanja i isporuke su pod strogim nadzorom stručnih lica. Testiranje se redovno obavlja na slučajnim uzorcima, uzimajuci u obzir organoleptička, hemijska , mikrobiološka i radiološka svojstva. Svežina i ispravnost proizvoda su zagarantovani, od proizvodnje do magacina, prenose se rashladnim lancem. Fabrika poseduje opremu za pakovanje, kao i adekvatne skladišne prostorije, kojima se omogućava trajnost i higijenska ispravnost proizvoda.

PC Proizvodnja hrane za životinje

Godišnje proizvedemo više od 25.000 tona hrane za životinje.

Mistral Komerc godišnje proizvede više od 25.000 tona hrane za životinje, od čega 8.000 tona trošimo za sopstvene potrebe, a 17.000 tona ide kupcima. Proizvodnja se odvija pod nadzorom stručnih lica. Testiranje se redovno obavlja na slučajnim uzorcima, uzimajuci u obzir organoleptička, hemijska, mikrobiološka svojstva. Fabrika poseduje opremu za pakovanje, skladište za gotove proizvode kao i skladišne prostore u vidu silo-ćelija za rinfuzne sirovine kapaciteta preko 6000 tona. Fabrika proizvodi hranu za sve vrste domaćih životinja u svim uzrasatima. Sastavljanje receptura je pod stalnim nadzorom stručnih lica.